6 oplossingen voor een stralend wit gebit

6 oplossingen voor een stralend wit gebit

Je gebit is een belangrijk onderdeel van je gezicht en het eerste wat iemand ziet als je glimlacht. Het hedendaagse voedingspatroon kan zorgen voor een snelle verkleuring van je tanden of zelfs een gele aanslag. Dit komt onder meer door koffie, thee, frisdrank en wijn. Verkleurde tanden kunnen je onzeker maken én zorgen dat je minder lacht. Dat is natuurlijk zonde!

Wij adviseren om altijd te kiezen voor een natuurlijke oplossing welke geen negatieve invloed heeft op de gezondheid van je tanden, tandvlees en mondhygiëne. Er zijn veel tandenbleekproducten op de markt welke gemaakt zijn van chemicaliën en schadelijke ingrediënten. Er zijn gelukkig steeds meer natuurlijke oplossingen om je tanden te bleken en witter te maken.

In deze blog geven we je 6 natuurlijke oplossingen voor een stralend wit gebit.

  1. Kokosolie

Een van de makkelijkste manieren voor wittere tanden is het spoelen met kokosolie.
Laat twee eetlepels kokosolie in je mond smelten en spoel er gedurende 3 tot 5 minuten je mond mee. Spuug de olie vervolgens uit en spoel je mond met water.

Doe deze behandeling p een nuchtere maag in de ochtend en slik de kokosolie niet door.

Kokosolie gaat ongezonde bacteriën en schimmels in je mond tegen en vermindert tandplak. Deze manier van spoelen wordt ‘’Oil pulling’’ genoemd en wordt in Aziatische landen al vaak gebruikt om de mondhygiëne te verbeteren.

  1. Whitening Strips

Met Whitening Strips kan je op een makkelijke manier je tanden tinten witter maken. De strips zijn in veel gevallen gemaakt van houtskool. Houtskool heeft een blekende werking op je tanden en kan tannine, wat zorgt voor verkleuring, verwijderen. Dat noemen nog eens de kracht van de natuur!

Let bij de aanschaf van Whitening Strips op de aanwezigheid van perioxide. Dit kan namelijk een negatieve impact hebben op je tanden.

3. Een gezonde reinigingsroutine

Van jongs af aan hoor je al dat het belangrijk is om twee keer per dag je tanden te poetsen. Eigenlijk is het de beste manier om je tanden en tandvlees gezond te houden én om te zorgen dat je een stralend wit gebit krijgt en houdt.

Een open deur, maar helaas wordt het niet door iedereen even serieus genomen. Tanden poetsen is namelijk stap één, met behulp van tandenstokers en flosdraad kan je je mondhygiëne verder verbeteren.

Door middel van het poetsen je tanden, stoken en flossen krijgen bacteriën, tannine en zuren geen kans om je tandglazuur aan te tasten.

Ook is het aan te raden om minstens twee keer per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts. Hij of zij zal je tips geven en je tanden checken op gaatjes en tandsteen, -plak en -aanslag.

  1. Whitening Serum

Whitening Serum wordt inmiddels al veelvuldig gebruikt binnen de tanden bleek industrie. Het is een effectieve manier van het witter maken van je tanden. Verkleuringen worden minder en het kan tandplak verwijderen. Er zijn steeds meer natuurlijke Whitening Serums op de markt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals borax, tijm en magnolia. 

  1. Gebruik een elektrische tandenborstel

Je ziet regelmatig de reclames voorbijkomen van elektrische tandenborstels. Dat is niet voor niets, elektrische tandenborstels zijn namelijk een stuk effectiever dan gewone tandenborstels.

Met een elektrische tandenborstel kan je tot wel 70% meer tandplak verwijderen, een van de oorzaken van verkleuring. Daarnaast kan je op plekken komen waar je anders minder snel komt. Hierdoor zie je geen plekken over het hoofd en blijft je tandglazuur beter beschermd.

  1. Whitening LED Bitje

De meest recente innovatie op het gebied van wittere tanden is het gebruik van een Whitening LED bitje. Dit bitje zet je om je tanden heen, het bitje vul je met bleekgel. Het is een pijnloos en veilig en de behandeling duurt kort.

Het voordeel van deze manier van bleken is dat het resultaat snel zichtbaar is en dat je zelf de witheid van je tanden kan bepalen.

Ontdek onze Pure Luxure Whitening Tools

  • Teeth Whitening Kit: een complete set met een LED Bitje en Whitening gel. Eenvoudige behandeling met aanpasbare standen.
  • Teeth Whitening Strips: Whitening strips gemaakt van houtskool en biologische kokosnootschillen.
  • Teeth Whitening Serum: gemakkelijk thuis te gebruiken en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Voor een stralend wit gebit én een frisse adem.

Je verdient het om te stralen!

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Nieuws

RSS
Voedingsmiddelen die Natuurlijke Tandbeschermers Zijn

Voedingsmiddelen die Natuurlijke Tandbeschermers Zijn

Het handhaven van een gezonde mond vereist meer dan alleen regelmatig poetsen en flossen. Wat je eet, kan een aanzienlijke impact hebben op de gezondheid...

Lees verder
Top 10 Voedingsmiddelen die Tandvlekken Veroorzaken: Wat je moet Vermijden om een Stralende Glimlach te Behouden

Top 10 Voedingsmiddelen die Tandvlekken Veroorzaken: Wat je moet Vermijden om een Stralende Glimlach te Behouden

Een stralende glimlach is vaak het resultaat van goede mondhygiëne en gezonde gewoontes. Maar wist je dat bepaalde voedingsmiddelen en dranken je tanden kunnen verkleuren? In...

Lees verder